Inställningar för e-postkonton

Vi rekommenderar i första hand att du använder IMAP:

Login/Användarnamn: din e-postadress
Lösenord: ditt lösenord
Server för inkommande e-post (IMAP): mail.dello.se (port 993)
Server för utgående e-post (SMTP): smtp.dello.se (port 465)
Servern för inkommande och utgående e-post kräver SSL och autentisering (med ditt användarnamn och lösenord).

Om du använder POP3:

Login/Användarnamn: din e-postadress
Lösenord: ditt lösenord
Server för inkommande e-post (POP3): mail.dello.se (port 995)
Server för utgående e-post (SMTP): smtp.dello.se (port 465)
Servern för inkommande och utgående e-post kräver SSL och autentisering (med ditt användarnamn och lösenord).
Tips: Du kan i inställningarna ange hur länge mailen sparas på vår server, och standardinställningen är ofta 14 dagar i e-postprogrammet. Ändra gärna så att inget raderas från servern, så har du alltid kvar alla inkommande mail på vår server. Utgående mailen sparas lokalt i din dator.